Copyright 2022 - Bakker Bas | Neerbuul 2 - 2250 Olen | Tel. 014 21 36 18 | info@bakkerijcalaerts.be | BTW BE 0809.765.403
  • 17 verschillende broodsoorten
  • Eigen atelier in Olen
  • Alles vers gebakken
  • Ook voor bedrijven

In de 17 soorten brood die wij aanbieden, mag bruin brood niet ontbreken. Deze broodsoort wordt namelijk al eeuwen gegeten. De sporen daarvan gaan zelfs terug tot in de Griekse oudheid. Bruin brood wordt gemaakt van volkorenmeel en bloem. Daarom is het licht verteerbaar en heeft het toch de goede voedingsstoffen van volkoren. Nog een pluspunt is dat wij al onze broden zelf bakken in ons eigen atelier te Olen. Wanneer u bij ons bruin brood gaat bestellen, dan ontvangt u dus een echt vers product. Heerlijk als ontbijt of lunch, of om direct op te eten als u uw bruine brood heeft opgehaald!

Wilt u bruin brood bestellen?

Bekijk hier onze verse broden!

Bruin brood bestellen voor een mooie ontbijttafel

Bruin brood is ideaal om een extra dimensie toe te voegen aan uw ontbijttafel. Als tussenvorm van wit en volkoren brood, valt het bij velen in de smaak. Heeft u dus een ontbijt georganiseerd voor meerdere mensen of bereidt u een lunch voor? Denk er dan aan om een bruin brood te bestellen van onze makelij. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld een heerlijk boereke bruin die door zijn rustieke uiterlijk een blikvanger is op tafel. Combineer dit mooie, ronde brood met bijvoorbeeld een wit tijgerbrood en een Waldkorn en u heeft een heerlijke, gevarieerde basis voor een ontbijt. U kunt om het geheel compleet te maken ook nog een paar van onze verse kleinere broodjes hieraan toevoegen.

Ontdek het royale assortiment van Bakkerij Calaerts

Bij Bakkerij Calaerts in Olen maken wij het onze klanten graag naar de zin. Daarom kunt u bij ons online bruin brood bestellen. Dat geldt ook voor al onze andere producten. Van taarten tot en met pistolets en van koffiekoeken tot en met potjes: u koopt het eenvoudig in onze webshop! Na een eenmalige registratie heeft u dit bestelgemak altijd bij de hand. Ook bij bedrijven bezorgen we regelmatig onze rijkelijk belegde broodjes. Heeft u nog vragen? Mail dan gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 014 21 36 18!

Ook interessant: Brood online bestellen Geel | Frans brood bestellen

Bruin brood bestellen

Deze site gebruikt cookies.