Copyright 2022 - Bakker Bas | Neerbuul 2 - 2250 Olen | Tel. 014 21 36 18 | info@bakkerijcalaerts.be | BTW BE 0809.765.403
  • 17 verschillende broodsoorten
  • Eigen atelier in Olen
  • Alles vers gebakken
  • Ook voor bedrijven

Voor het ontbijt en lunch, maar ook bij het avondeten is brood een favoriet op elke tafel. Het is dus niet verwonderlijk dat er heel veel soorten broden zijn. In onze bakkerij vindt u een uitgebreide keuze. Met 17 soorten broden zit er vast voor u ook een favoriet exemplaar in ons aanbod. Kijk daarom eens rustig rond in onze online shop. U kunt namelijk bij Bakkerij Calaerts in Olen heel eenvoudig brood online bestellen voor Geel en omgeving. Bovendien is dit een handige methode om er zeker van te zijn dat uw favoriete brood niet is uitverkocht als u onze winkel bezoekt.

Wilt u brood bestellen?

Bekijk hier onze verse broden!

Kies uit een groot assortiment aan brood om te bestellen

Ons uiterst gevarieerd aanbod heeft voor iedere broodliefhebber het juiste brood. Daarbij hebben wij verschillende formaten. U hebt namelijk de keuze uit broden van 800, 600 en 400 gram in verschillende vormen.  Wilt u misschien een volkoren rond, een grof lang of wit rond? Het is allemaal mogelijk. Ook kunt u in veel verschillende smaken brood online bestellen in Geel. Behalve wit, volkoren en grof hebben we bijvoorbeeld ook tijger- en rozijnenbrood. Verder kunt u speciale smaken uit ons groot assortiment met brood bestellen. Wat denkt u van een vleugje Italiaanse flair op tafel met onze Toscane? Of kies voor een smakelijke Waldkorn voor een extra lekker ontbijt.

Ga snel brood online bestellen in Geel

Bakkerij Calaerts heeft behalve een groot assortiment aan brood om te bestellen ook allerlei heerlijke broodjes, koffiekoeken, gebak, taarten en biscuit. Ook kunt u bij ons terecht voor Frans brood en pistolets. Daarnaast maken wij smakelijke belegde broodjes die wij bij onze zakelijke klanten of verenigingen komen langsbrengen. Voor welke broodsoort of patisserie u ook kiest: alles is gemaakt en gebakken in ons eigen atelier. U kunt bij ons dus rekenen op uiterst verse producten. Wilt u brood online bestellen in Geel? Ga dan (virtueel) langs bij Bakkerij Calaerts in Olen! Wilt u meer weten? Bel ons dan op via 014 21 36 18, vul het contactformulier in of stuur uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Ook interessant: Belegde broodjes Olen | Bruin brood bestellen

Brood online bestellen Geel

Deze site gebruikt cookies.